Nieuws

Uitnodiging cursus Een Kijkje in de Keuken

Kom luisteren en vragen stellen bij deze cursusreeks van GroenLinks Venlo! GroenLinks Venlo heeft een aantal sprekers bereid gevonden om een kijkje in de politieke keuken te geven. Zowel uit de Tweede Kamer, als uit Provinciale Staten, als uit Gemeente Venlo hebben we klinkende namen, die geïnteresseerden graag meer willen vertellen over het politieke vak.

Lees verder

GroenLinks zoekt de ontmoeting

GroenLinks Venlo actief op Zomermarkt

Afgelopen weken kon je GroenLinks Venlo op verschillende plekken "in het wild" tegenkomen. Zo liepen we mee met "Wandele naor Schandele", stonden we met een kraampje op de snuffelmarkt van Emmaus Feniks en op de Zomermarkt van Zorgboerderij Wielewaal. Mooie momenten om met bezoekers in gesprek te gaan.

Lees verder

Steun voor brandweercommandant-idee van GroenLinks

Gisteravond was er een extra raadsvergadering over de crisis in het sociaal domein. Ons idee voor een "brandweercommandant" om deze crisis aan te pakken, vond brede steun. Sterker nog, het college geeft uitvoering aan dit idee,  dat wil zeggen dat iemand van buiten, die de zorgwereld door en door kent, en die ook weet hoe een ambtelijke organisatie werkt, en die beide werelden bij elkaar kan brengen, op het probleem wordt gezet.

Lees verder

Zomermarkt bij Zorgboerderij Wielewaal

Op 10 juni van 12.00-17.00 uur organiseert Zorgboerderij Wielewaal een Zomermarkt met allemaal kraampjes met o.a. eten, kunst, bloemen en planten. GroenLinks Venlo zal ook op deze Zomermarkt aanwezig zijn. We staan er om te luisteren en in gesprek te gaan over wat er leeft in de Venlose samenleving. Zien we jou ook? Kom allemaal een kijkje nemen op 10 juni op de Leutherweg 218 in Venlo, want daar is het te doen!

Pagina's