Nieuws

GroenLinks: Kabelbaan blijft NEE

Onderstaande ingezonden brief is door de krant Dagblad De Limburger niet geplaatst, maar de boodschap is belangrijk genoeg om hem dan maar via deze weg nog eens kenbaar te maken. GroenLinks is, was en blijft tegen de plannen voor een kabelbaan.
 

Lees verder

Grote Kandidatenpresentatiemiddag

Op 29 november 2017 is de grote dag. Dan maakt GroenLinks Venlo haar kandidatenlijst en haar verkiezingsprogramma bekend. Iedereen is welkom, 29 november 2017, 15.00 uur bij het Fort van Venlo, op het Kazerneterrein.

Lijsttrekker Wim Janssen zal wat vertellen over het verkiezingsprogramma en de raadsleden in spé zullen hun gezicht laten zien in een bondige voorstelronde.

Wat GroenLinks betreft is deze middag de aftrap van een wervelende campagne!

GroenLinks gaat de wijk in

GroenLinksers klaar voor de start van een Huis-aan-huis-aanbelactie

Nog de dag ervoor had GroenLinks Venlo het Groene Lintje uitgereikt, maar deze dag, zaterdag 18 november 2017 waren ze alweer in touw. Elf personen van GroenLinks (zie foto) gingen op pad voor een huis-aan-huis-aanbel-actie. Omdat we vinden dat poltici moeten weten wat er in de wijken speelt. Onder het motto #nietschreeuwenmaarpraten kwamen we vooral luisteren. En hoe kom je beter met mensen in gesprek dan maar eens gewoon aan te bellen?

Lees verder

Groene Lintje 2017 gewonnen door Samen-stroom

De genomineerden: vlnr Zomerparkfeest, Samenstroom, Duurzame Wijk

Al voor het zevende jaar op rij heeft GroenLinks haar "Groene Lintje" uitgereikt, de onderscheiding voor initiatieven die zich inzetten voor een duurzame en groene samenleving. Dit jaar ging de prijs naar Samen-stroom.

Lees verder

Pagina's