Nieuws

Genomineerden Groene Lintje 2017 bekend!

Groen Lintje

Al een aantal jaren reikt GroenLinks Venlo een Groen Lintje uit. Het Groene Lintje is een initiatief van GroenLinks en is bedoeld als beloning, aanmoediging en compliment voor bedrijven, organisaties en personen die zich inzetten voor een duurzame en groene samenleving. De Genomineerden van 2017 zijn bekend: Samenstroom, Zomerparkfeest en Duurzame Wijk Venlo-Zuid.
 

Lees verder

GroenLinks Venlo organiseert herfstwandeling in de Koelbroek

Onze gids: Jos Hoogveld

Op zondag 22 oktober organiseert GroenLinks Venlo en omstreken een wandeling in het Koelbroek bij de Boekend. We beginnen om 10 uur bij het parkeerplaatsje tegen de A73, ten noorden van de Boekend. Tijdens de wandeling zal Jos Hoogveld vertellen over het gebied en de verlegging van de Everlosebeek. Iedereen is van harte welkom.
 

Lees verder

Carla Brugman: "Soms kun je het verschil maken!"

Carla Brugman spreekt in Venlo

Op de tweede dag van de cursusreeks "Een kijkje in de Keuken" mochten we in Venlo statenlid Carla Brugman verwelkomen. Het was genieten van een bevlogen verhaal, over hoe een speeltuintje voor kinderen de aanleiding kan zijn om je met politiek te gaan bemoeien. En waar je in je politieke leven zoal mee te maken kunt krijgen in Provinciale Staten, het onderwerp van deze ochtend.

Lees verder

Rik Grashoff sprak in Venlo

Rik Grashoff in Venlo

De eerste bijeenkomst van de cursusreeks "Een kijkje in de keuken" is een feit. Rik Grashoff, Tweede Kamerlid van GroenLinks, was bereid gevonden om te komen vertellen over zijn ervaringen in de landelijke politiek en de do's en don'ts bij het verwezenlijken van je (politieke) idealen. We kijken terug op een mooie en leerzame ochtend. Genoeg inspiratie voor ons in Venlo om ook hier lokaal verder te werken aan verandering!
 

Lees verder

Welk groen initiatief verdient een Groen Lintje?

GroenLinks Venlo reikt in november weer het Groene Lintje uit. Dit is een onderscheiding die gaat naar mensen, organisaties en bedrijven die zich inzetten voor een groen en schoon Venlo. Of werken aan een groene en duurzame economie. GroenLinks wil zo groene initiatieven een pluim geven. Daarvoor hebben we hulp nodig: iedereen mag kandidaten nomineren.

Lees verder

Uitnodiging cursus Een Kijkje in de Keuken

Kom luisteren en vragen stellen bij deze cursusreeks van GroenLinks Venlo! GroenLinks Venlo heeft een aantal sprekers bereid gevonden om een kijkje in de politieke keuken te geven. Zowel uit de Tweede Kamer, als uit Provinciale Staten, als uit Gemeente Venlo hebben we klinkende namen, die geïnteresseerden graag meer willen vertellen over het politieke vak.

Lees verder

Pagina's