Thea Jetten

Thea Jetten stelt zich voor

De verkiezingen van Provinciale Staten komen eraan. Wie gaat het GroenLinkse geluid laten horen in Provincie Limburg? Hoog op de provinciale lijst staat Thea Jetten. We vroegen de Arcense zichzelf voor te stellen.

Mijn naam is Thea Jetten, een betrokken en daadkrachtig persoon die mensen aan elkaar verbindt om er gezamenlijk sterker van te worden. Ik ben geboren en getogen in Arcen en daar woon ik, na een afwezigheid van bijna 25 jaar, met veel plezier samen met mijn gezin.

Betrokkenheid bij de samenleving en sociale rechtvaardigheid is mij met de paplepel ingegoten. Samen met de liefde voor ons mooie Limburg, wandelen, fietsen en volop genieten van het leven.  

Tijdens mijn studie in Sittard en vervolgens Amsterdam kwamen er andere interesses naar boven. Maar de politieke geboeidheid is nooit uit mijn hart gegaan en intussen probeer ik alweer enige tijd om op lokaal niveau mijn steentje bij te dragen aan het realiseren van een leefgemeenschap die gestoeld is op de idealen van GroenLinks.

Met mijn interesse, gedrevenheid en passie wil ik een zinvolle bijdrage leveren aan het eerlijk(er) verdelen van onze welvaart, kwaliteit boven kwantiteit stellen èn aan een groene, gezonde omgeving ten bate van de gezondheid en ontwikkeling van mensen en maatschappij. Dit doe ik via mijn werk als projectleider bij IVN Natuureducatie en wil ik in de Provinciale Staten nog breder inzetten met als doel een duurzaam, sociaal en rechtvaardig Limburg.

Thea Jetten staat op de Kandidatenlijst voor de verkiezing van de leden van de Provinciale Staten van Limburg op 20 maart 2019 op lijst 7 (GroenLinks), op plaats 2, direct achter lijsttrekker Pepijn Baneke.

Op de website limburg.groenlinks.nl worden onderwerpen belicht die provinciaal spelen. Thea Jetten liet op deze site al in dit artikel van zich horen. Het artikel gaat over "positieve gezondheid".