GroenLinks Limburg nodigt iedereen uit voor een bijeenkomst over energietransitie. Sprekers zullen zijn: Marij Pollux, wethouder duurzaamheid in de gemeente Venlo en Inez Arts, gemeenteraadslid in Horst aan de Maas en kandidaat voor de Provinciale Staten verkiezingen in 2019. Er zal een film te zien zijn, en na afloop is het de bedoeling met elkaar in gesprek te gaan en informatie te verzamelen voor het verkiezingsprogramma van GroenLinks Limburg in 2019. Wees erbij, zaterdag 20 oktober 2018, 11.00-13.00 uur in het Stadskantoor van Venlo. 

 

Op zaterdag 20 oktober organiseert GroenLinks Limburg een bijeenkomst over energietransitie.

De bijeenkomst zal beginnen met een inleiding van Marij Pollux, wethouder duurzaamheid in de gemeente Venlo en Inez Arts, gemeenteraadslid in Horst aan de Maas en kandidaat voor de Provinciale Staten verkiezingen in 2019.

Tevens zal er een film te zien die tijdens de klimaattop op het Zomerparkfeest in Venlo is vertoond. Deze film is gemaakt door leerlingen van het Technasium op College Den Hulster onder bezielende leiding van Jelte Bosma (30 jaar ervaring in de internationale energie-industrie). De film laat zien hoe Venlo de klimaatdoelstellingen van Parijs gaat halen.

Daarna is het de bedoeling om in gesprek te gaan met elkaar om zoveel mogelijk informatie te verzamelen over hoe we de energietransitie verder vorm kunnen geven de komende jaren. De verzamelde informatie zal gebruikt worden voor het verkiezingsprogramma van GroenLinks Limburg voor de Provinciale Staten verkiezingen van 2019.

Wanneer: Zaterdag 20 oktober
Tijd: 11.00-13.00 uur
Locatie: Stadskantoor Venlo, Hanzeplaats 1 in Venlo

Iedereen is welkom!